• Nationaal & internationaal
• Aantrekkelijke arrangementen
• Busvervoer naar uw wensen
• Compleet verzorgd
• Ervaren chauffeurs / reisleiding
Van A naar B met TholTax Tours

TholtaxTours is een zusterbedrijf van de Thoolse Taxi. Daarmee bent u verzekerd van goed zorgvervoer in personenauto of (rolstoel)bus. De chauffeurs en chauffeuses rijden u naar ieder ziekenhuis/medisch centrum en begeleiden u desgewenst tot bij de arts, therapeut of behandelaar. In bepaalde gevallen wordt het vervoer vergoed door uw verzekering. Wij werken samen met bijna alle zorgverzekeraars. Wij informeren u graag over het verkrijgen van een machtiging en de vergoedingsmogelijkheden.

Schoolvervoer van Thoolse Taxi

Ook voor het vervoer van schoolkinderen staat De Thoolse Taxi voor u klaar. Het team heeft ervaring in het dagelijks schoolvervoer van kinderen met speciale begeleiding naar school. Door te werken met vaste chauffeurs, stappen de kinderen bij een vertrouwd gezicht in de auto.

Kwaliteit

De Thoolse Taxi is aangesloten bij de KNV en bezit het TX-Keur, het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Al het personeel is reanimatie/BHV-getraind en het wagenpark wordt periodiek onderhouden. Zo bent u altijd verzekerd van een perfecte taxirit.

Meer informatie op de website vanĀ thoolsetaxi.nl

Nationaal en internationaal

Maak samen met een gezelschap de mooiste trips! »