• Nationaal & internationaal
• Aantrekkelijke arrangementen
• Busvervoer naar uw wensen
• Compleet verzorgd
• Ervaren chauffeurs / reisleiding
Van A naar B met TholTax Tours

Vanaf de gemeente Tholen of één van de omliggende gemeenten zoals Bergen op Zoom, Woensdrecht of Steenbergen en omstreken brengt TholTaxTours u overal veilig, comfortabel én tegen scherpe tarieven naartoe. Of het nu gaat om een uitje van uw vereniging of sportclub naar de Efteling, een schoolreisje naar Amsterdam, familie uitje of personeelsfeest.

Als u vervoer voor een compleet verzorgde dagtrip, werkbezoek of meerdaagse vakantietrip wilt reserveren houden wij altijd een intake-gesprek. Op deze manier kunnen wij onze diensten optimaal aanpassen aan uw wensen.

In al onze reizen is bagageservice bij de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om fietsen te vervoeren in een gesloten aanhangwagen. Wij beschikken tevens over een touringcar/bus met rolstoellift.

Uitgebreid wagenpark

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met diverse bussen voor zowel grote als kleine groepen. Wij zetten onze bussen regelmatig in voor het vervoer van verenigingsgroepen, voetbalclubs en schoolreisjes. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om het vervoer van en naar festivals of andere evenementen uit te voeren. Wij bieden zelf ook geregeld arrangementen voor vervoer naar evenementen in de regio aan.

Doordat wij ook over bussen beschikken voor 19 of 25 personen zijn wij dé partij voor het vervoer van kleinere groepen bij bruiloften of andere familiegelegenheden.

Neem contact met ons voor meer informatie. Samen komen we er ongetwijfeld uit!
Op al onze reizen en boekingen zijn de reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing.

Nationaal en internationaal

Maak samen met een gezelschap de mooiste trips! »