• Nationaal & internationaal
• Aantrekkelijke arrangementen
• Busvervoer naar uw wensen
• Compleet verzorgd
• Ervaren chauffeurs / reisleiding
Van A naar B met TholTax Tours

Tholtax Tours is een zusterbedrijf van de Thoolse Taxi en werd eind 2013 officieel opgericht. U kunt bij Tholtax Tours terecht voor vervoer van kleine en grote groepen. Het begon allemaal met één bus om een lokale voetbalclub te vervoeren.

In juli 2012 werd besloten om Tholtax Tours voortaan als commerciële vervoerder aan particulieren en bedrijven aan te bieden. Het bedrijf groeide explosief en beschikt tegenwoordig over een uitgebreid wagenpark: dubbeldekker met 80 zitplaatsen, 1 x 70 persoonsbus, 1 x 59 persoonsbus, 1 x 50 persoonsbus, 1 x 26 persoonsbus, 1 x 25 persoonsbus en 1 x 19 persoonsbus. Een van onze touringcars/bussen beschikt over een rolstoellift om 15 personen in rolstoel te vervoeren.

Wij richten ons tegenwoordig volledig op vervoer van kleine en grote groepen. Daarnaast verzorgt Tholtax Tours eigen lokale, nationale en internationale trips en biedt diverse aantrekkelijke reisarrangementen aan. Het compleet verzorgde busvervoer wordt geheel afgestemd op uw wensen, met chauffeur en indien gewenst ervaren reisleiding. Van bruiloftvervoer tot vakantie in het buitenland, Tholtax Tours brengt u naar iedere bestemming.

Reserveer uw bus eenvoudig online.

Nationaal en internationaal

Maak samen met een gezelschap de mooiste trips! »