• Nationaal & internationaal
• Aantrekkelijke arrangementen
• Busvervoer naar uw wensen
• Compleet verzorgd
• Ervaren chauffeurs / reisleiding
Van A naar B met TholTax Tours
Exotische dieren kijken in Blijdorp, spannende attracties en sprookjes in de Efteling ervaren of de grens over voor een dagje Technopolis. Voor een schoolreis, dagtrip met een vereniging of uitje met de sportvereniging klopt u aan bij TholtaxTours. Wij rijden met onze bussen vanaf het eiland Tholen naar elke bestemming in Nederland en de Benelux. TholtaxTours is het adres voor groepsvervoer vanaf het eiland Tholen. Vanuit heel de gemeente Tholen en omliggende gemeentes zoals Bergen op Zoom, Steenbergen en Roosendaal rijden wij u naar uw bestemming. Of het nu gaat om groepsvervoer van 10 personen of een groep van 80 man. Ons wagenpark bestaat uit diverse formaten bussen (1 x 70-persoonsbus, 1x 57-persoonsbus, 1x 50-persoonsbus, 1x 26-persoonsbus, 1x 25-persoonsbus). Onze touringcar/bus beschikt over een rolstoellift. Wij zijn dus het adres voor zowel grote als kleine groepen.

Taxivervoer op maat

Wij leveren vervoer op maat. Wilt u onderweg een pauze inlassen of wilt u middenin de nacht vertrekken? Onze vakbekwame chauffeurs draaien hun hand er niet voor om. Ze brengen u comfortabel en veilig naar uw plaats van bestemming.

Bruiloften en familiegelegenheden

Doordat wij ook over bussen beschikken voor ± 20 personen zijn wij dé partij voor het vervoer bij feestjes en partijen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Samen komen we er zeker uit!

De grens over

Wij steken met onze bussen regelmatig de grens over. U kunt ons inschakelen voor het vervoer naar vliegvelden in België en Duitsland. Via de Eurotunnel of ferry kunnen wij u ook in Engeland brengen. Handig zo’n veelzijdige taxidienst op Tholen! Neem voor een passende offerte voor een schoolreis, dagtrip, bruiloft of ander uitje contact met ons op.

Nationaal en internationaal

Maak samen met een gezelschap de mooiste trips! »