• Nationaal & internationaal
• Aantrekkelijke arrangementen
• Busvervoer naar uw wensen
• Compleet verzorgd
• Ervaren chauffeurs / reisleiding
Van A naar B met TholTax Tours

Een tijd geleden organiseerden wij een meerdaagse wintersportreis. We vertrokken voor 8 dagen naar het prachtige Nauders in Oostenrijk. Dit gebied is ideaal voor skiërs, snowboarders, langlaufers, rodelaars en wandelaars. Nauders ligt in de deelstaat Tirol dat bekend staat om de mooie wintersportlocaties. Het dorp ligt centraal in een groot skigebied. De authentieke plaats staat onder monumentenzorg en heeft zelfs een oude vesting waar je een rondleiding kunt volgen.

Luieren, wandelen en wintersport

De mooie pistes waren goed bereikbaar met de lijndiensten welke constant reden. Omdat Nauders vlakbij een drielandenpunt is gelegen konden we naast Oostenrijk, ook in Italië gaan skiën. De wandelaars van de groep konden genieten van een schitterend landschap met de nodige bezienswaardigheden. Het dorp zelf, de kerk en de boerderijen. Een van de boerderijen was bovenop een berg gelegen. Dit zorgde voor een mooie klimtocht van enkele kilometers. Eenmaal aangekomen bij de boerderij kon je via een halletje het restaurant de stal bezoeken. Die indeling zorgde ervoor dat je de stal kon ruiken tijdens het drinken van een bakje koffie. Zeker een unieke ervaring dus!

Toplocatie voor jong en oud

Onderaan het pad had al je de mogelijkheid een rodelsleetje mee te nemen voor de weg terug naar het dorp. Dat was heel fijn want na die klimtocht hadden de meesten ook niet zo’n zin om helemaal terug naar beneden te lopen.

Aantrekkelijke busreizen, het hele jaar door

De reis naar Nauders vonden wij, en onze deelnemers, een enorm succes. Het is een prachtgebied om met groepen te bezoeken en vakantie te vieren. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat er voor al onze deelnemers wel iets te beleven was. Zeker buiten het hoogseizoen is er alle rust en ruimte om geweldig te genieten. Misschien organiseren we ook deze reis nog eens in de toekomst. Tholltax Tours organiseert het hele jaar door leuke dagtochten en aantrekkelijke meerdaagse busreizen. Houd daarom goed onze arrangementen pagina en social media in de gaten. Wij zien u graag aan boord van één van onze luxe en comfortabele touringcars!

Nationaal en internationaal

Maak samen met een gezelschap de mooiste trips! »